Stichting Menno Mulder Fonds

Ondersteuning activiteiten voor christelijke LHBT’ers

Contactinformatie

De Stichting Menno Mulder Fonds is op de volgende manieren bereikbaar:

Stichting Menno Mulder Fonds
Nieuwe Herengracht 49
1011 RN  Amsterdam

Website: www.mennomulderfonds.nl

Wilt u voor e-mailcontact alstublieft gebruik maken van het contactformulier?

Steun de Stichting MMF met uw donatie!

Wilt u een financiële bijdrage leveren aan de Stichting Menno Mulder Fonds?
Dankzij uw bijdrage kan de Stichting meer activiteiten gericht op christelijke LHBT’ers mogelijk maken. Bijdragen zijn mogelijk via een gift of door de Stichting in uw testament op te nemen. Uw bijdrage aan de Stichting Menno Mulder Fonds is aftrekbaar voor de belasting (ANBI-keurmerk).
Wij waarderen het bijzonder als u uw bijdrage overmaakt naar rekening NL85 INGB 0001 5714 42 t.n.v. Stichting Menno Mulder Fonds te Amsterdam. Als uw bijdrage bestemd is voor een specifiek doel, wilt u dat dan in de omschrijving bij de betaling vermelden? 

De Belastingdienst stelt regels voor de aftrek van giften aan ANBI-instellingen. Eén van die regels is dat voor Periodieke giften in geld een verklaring moet kunnen worden overlegd. Overweegt u een Periodieke gift, gebruikt u dan het Formulier Periodieke gift in geld.

Aanvraag voor ondersteuning indienen

De Stichting Menno Mulder Fonds wil kleinschalige activiteiten van christelijke LHBT-organisaties, dan wel activiteiten die gericht zijn op de doelgroep van de christelijke LHBT’ers ondersteunen. Wilt u een aanvraag doen bij de Stichting?
Stuur dan tijdig een schriftelijk en gemotiveerde aanvraag naar Stichting Menno Mulder Fonds. Dit kan ook per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De aanvraag dient ten minste de onderstaande informatie te bevatten:

  • Naam- en adresgegevens (organisatie en contactpersoon)
  • Reden / activiteit / doel
  • Begroting
  • Wens
  • Eventuele andere sponsors van uw activiteit
  • Twee referenties

 

Uw donatie

Steun het Menno Mulder Fonds! Dankzij uw bijdrage kan de Stichting Menno Mulder Fonds meer activiteiten gericht op christelijke LHBT’ers mogelijk maken

Meer informatie