Landelijk KoördinatiePunt groepen kerk en homoseksualiteit

Koepelorganisatie van de christelijke LHBT-beweging

Vacature: Financieel Administrateur (op ZZP basis)

Heb je hart voor LHBTI’ers?
Heb je hart voor een inclusieve kerk?
Ben jij een accurate financiële duizendpoot?

Dan is dit jouw kans!

De LCC+ Alliantie is per medio augustus op zoek naar een  Financieel Administrateur (op ZZP basis) voor 8 uur per maand.

De LCC Plus projecten zijn een alliantie van vijf christelijke LHBTI organisaties. De doelstelling van vijf projecten is het bevorderen van de sociale acceptatie van LBHT-ers in kerk en samenleving in de projectperiode van 2019 – 2021.

Er worden in deze alliantie vijf projecten uitgevoerd:

  • Jongeren en hun sociale omgeving
  • Ouders van LHBTI-ers
  • Uit de kast op latere leeftijd
  • Versterking christelijke LHBTI beweging
  • Europees Project: Een sterke stem die verbind.

Wij zoeken:

Een financieel administrateur die de financiële administratie verzorgt van de genoemde projecten.

Het takenpakket is breed en gevarieerd. Je verzorgt de uitbetaling van de salarissen en declaraties, en beheert de debiteuren en crediteuren. Je bent nauw betrokken bij het opstellen van de begrotingen op en je regelt de interne controle. Daarbij bewaakt je de naleving van de overeengekomen subsidievoorschriften. Ook verzorg je de jaarlijkse rapportage en stel je de verantwoording naar het Ministerie op. Je werkt daarbij nauw samen met de voorzitter van de stuurgroep en de penningmeester van het LKP.

Wij bieden:

  • Een dynamische en leerzame klus
  • Twee geweldige collega-projectcoördinatoren
  • Mooie projecten met een urgente maatschappelijke doelstelling
  • Een unieke ervaring
  • Veel werkplezier

Wij verwachten:

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, relevante werkervaring en hebt ervaring met het werken in verenigingen en stichtingen. Je hebt ervaring met financiële projectadministratie en rapportage. Je bent in staat om zelfstandig te werken, bent stressbestendig en accuraat. Je bent daarnaast maatschappelijk betrokken en vindt het een leuke uitdaging om te werken met vrijwilligers en (parttime) professionele krachten.

Je beschikt naast de kwaliteiten die bij een control-functie passen, over sociale competenties die nodig zijn voor het werken in een kleinschalige projectorganisatie: flexibel, streng als het nodig is, een luisterend oor, ondersteunend en servicegericht. Naast je financieel administratieve taken, vind je het ook geen probleem om zorg te dragen voor een aantal algemene organisatie-taken.

Nederlandse en Engelse taalbeheersing in woord en geschrift is nodig i.v.m. de Europese connectie. Je hebt affiniteit met de LHBT-doelgroep en doelstellingen van de LCC Plus alliantie, maar ook affiniteit met de christelijke doelgroep. Ervaringsdeskundigheid is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

Vergoeding op uurbasis, bijvoorbeeld als zzp-er

Meer informatie:

Voor meer informatie over de projecten kun je kijken op www.lccprojecten.nl. Voor meer informatie rondom de vacature kunt contact opnemen met Kees Goedegebuur via 06-31916198

Solliciteren:

Je motivatie en CV kun je tot  31 juli sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de 1e helft van augustus.

Meer over de LCC Plus alliantie op lccprojecten.nl

De LCC Plus Projecten zijn een alliantie bestaande uit:

Stichting Menno Mulder Fonds

De Stichting Menno Mulder Fonds
ondersteunt kleinschalige activiteiten van christelijke LHBT-organisaties
dan wel activiteiten die gericht zijn op de doelgroep van de christelijke LHBT’ers

Naar de website van het Menno Mulder Fonds

Agenda

Geen evenementen