Nieuw initiatief Roze Vieringen Den Haag

Een nieuw en spannend initiatief  voor LGBT’s en mensen die gay friendly zijn: de Internationale Roze Kerk in Den Haag!

De  “Internationale Roze Kerk" is een maandelijkse Christelijke dienst voor alle homo’s, lesbiennes, bi-seksuelen, transgenders en vrienden en familie, waar men samenkomt om dank te zeggen, te zingen, zich te laten inspireren en om samen te zijn. Elke tweede zondag van de maand, vanaf oktober 2013, Rev. Barbara Rogoski organiseert de Internationale Roze Kerkviering in samenwerking met het COC Haaglanden.

Wij geloven dat er behoefte is aan een spirituele gemeenschap in Den Haag voor Nederlandstalige en internationale LGBT’s die hun weg zoeken in dit leven.

Soms is dit pad moeilijk, vooral voor LGBT’s. De Internationale Roze Kerk kan hierbij een plek zijn van rust, vrede en steun. De nadruk zal sterk liggen op inspirerende muziek binnen een jonge atmosfeer, maar wel gebaseerd op heilige tradities gecreëerd door de Roze Kerk  Amsterdam.

God’s huis heeft vele kamers, en minstens èèn daarvan is roze!

Op zondag 8 september 2013 om 15.00 uur vindt de Openingsceremonie van the Internationale Roze Kerk in Den Haag plaats..  
Tijdens deze eerste viering legt de organisatie de grote lijnen van de dienst uit, met veel ruimte voor dankzegging, muziek, inspiratie en saamhorigheid. Er is een receptie met koffie direct na de dienst. De locatie wordt nog nader bepaald.

Neem eens een kijkje op de website van de Internationale Roze Kerk Den Haag, of neem voor meer informatie per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .Ook op de website van COC Haaglanden staat uitgebreide informatie die je hier kunt openen.